Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Απάτσι» πραγματοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγκαστική προσγείωση το βράδυ της Δευτέρα κοντά στα Μέγαρα. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι κατά την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, εκδηλώθηκε φωτιά. Επιτροπή εμπειρογνωμόνων που μεταβαίνει στην περιοχή του περιστατικού θα διερευνήσει τα αίτια του συμβάντος.