«Διπλό» ψυχολογίας για Τσέλσι, βλέπει εξάδα η Εβερτον
Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το Champions League η Τσέλσι. Οι Μπλε νίκησαν εκτός έδρας 3-1 την Γουέστ Μπρομ και απέδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει την τρίτη θέση.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το Champions League η Τσέλσι. Οι Μπλε νίκησαν εκτός έδρας 3-1 την Γουέστ Μπρομ και απέδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένη να χάσει την τρίτη θέση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Οντεμβίγκι στο 17’, όμως στην συνέχεια οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι βρήκαν ρυθμό και απάντησαν με τρία τέρματα μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Την αρχή έκανε ο Ντρογκμπά (22’), τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραρε ο Καλού (26’), ενώ το τρίτο και τελευταίο τέρμα πέτυχε ο Φρανκ Λάμπαρντ στο 45’.
Το εντυπωσιακό αήττητο σερί της Εβερτόν δεν σταμάτησε ούτε στον αγώνα με την Μπλάκμπερν. Τα Ζαχαρωτά πήραν το τρίποντο (2-0) απέναντι στα Ρόδα και παρέμειναν χωρίς ήττα για έβδομο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος και απειλούν την Λίβερπουλ, που είναι στην έκτη θέση.
Εντός έδρας νίκη πήρε και η Μπέρμιγχαμ (2-0 την Σάντερλαντ), ενώ η Αστον Βίλα άλωσε στο φινάλε το «Απτον Παρκ» (2-1 την Γουέστ Χαμ) και έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Σφυριών για παραμονή. Σούπερ εμφάνιση για την Γουΐγκαν στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ», «καθάρισε» 3-1 την Μπλάκμπουλ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.