Με αγορεύσεις συνεχίζεται τη Μ.Δευτέρα η δίκη Κεντέρη-Θάνου
Την Μεγάλη Δευτέρα θα συνεχιστεί η δίκη των Κεντέρη - Θάνου - Τζέκου, στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Την Τετάρτη (13/04) η διαδικασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με την αγόρευση της δικηγόρου των Θάνου και Τζέκου, Μαρίας Κεβγά.
Την Μεγάλη Δευτέρα θα συνεχιστεί η δίκη των Κεντέρη – Θάνου – Τζέκου, στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Την Τετάρτη (13/04) η διαδικασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με την αγόρευση της δικηγόρου των Θάνου και Τζέκου, Μαρίας Κεβγά.
Δεν υπήρξε χρόνος να μιλήσει κάποιος άλλος και έτσι στη συνέχεια της δίκης την Μ. Δευτέρα τον λόγο θα πάρει ο επίσης δικηγόρος των Θάνου και Τζέκου, Νίκος Κόλλιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
- Δεν θα μεταβεί στο Νταβός ο Μητσοτάκης
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442