Συμβολική κατάληψη στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης από εργαζόμενους
Τρίωρη συμβολική κατάληψη του διοικητηρίου του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) και του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης, από τις 7:00 έως τις 10:00, το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ της περιοχής. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν, μεταξύ άλλων, ενιαία και καθετοποιημένη ΔΕΗ και αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Τρίωρη συμβολική κατάληψη του διοικητηρίου του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) και του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη από τις 7.00 ως τις 10.00 το πρωί το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν δημόσια, ενιαία και καθετοποιημένη ΔΕΗ, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, σταθερή εργασία, άμεση επάνδρωση με μόνιμους γιατρούς και προσλήψεις προσωπικού.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.