Βόμβα τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σύνδεσμο φιλάθλων του Απόλλωνα Καλαμαριάς «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών». Τα γραφεία του συνδέσμου καταστράφηκαν ολοσχερώς και η έκρηξη αναστάτωσε όλη την περιοχή. Αμεσα έσπευσαν στο χώρο δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποια ήταν τα κίνητρα της επίθεσης, με τη διοίκηση της ομάδας να δηλώνει πως κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη περιοχή, όπου σε μικρή ακτίνα υπάρχει τόσο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, όσο και του Αρη.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι εκτός έδρας (18:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια είναι τα δεδομένα με τη γρίπη Α.