Ο Ντρπιτς «φλερτάρει» με την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή
Ο Ντίνο Ντρπιτς αποτέλεσε μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει αγωνιστεί. Κόντρα στον Ατρόμητο όμως ενδέχεται να πάρει το βάπτισμα του πυρός σε αποστολή της ΑΕΚ, καθώς τα προβλήματα στα στόπερ είναι πολλά.
Ο Ντίνο Ντρπιτς αποτέλεσε μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει αγωνιστεί. Κόντρα στον Ατρόμητο όμως ενδέχεται να πάρει το βάπτισμα του πυρός σε αποστολή της ΑΕΚ, καθώς τα προβλήματα στα στόπερ είναι πολλά.
Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε και την Πέμπτη (31/03) με ατομικό πρόγραμμα. Ο Κολοσσός έχει να προπονηθεί εδώ και δύο εβδομάδες, επομένως δεν υπολογίζεται για τον κυριακάτικο (03/04) αγώνα. Ατομικά προπονήθηκε και ο Κριστιάν Νασούτι. Η συμμετοχή του Αργεντινού είναι αμφίβολη και ουσιαστικά θα κριθεί από την πρόοδο που θα δείξει την Παρασκευή. Παράλληλα ο Κώστας Μανωλάς είναι τιμωρημένος.
Αυτά τα προβλήματα οδηγούν εκ των πραγμάτων τον Μανόλο Χιμένεθ να στηριχτεί πάνω στον Ματέος και τον Γιάχιτς για να συνθέσει το κεντρικό αμυντικό του δίδυμο. Εφόσον ο Νασούτι τα καταφέρει, θέτει επίσης υποψηφιότητα. Ενώ φυσικά λύσεις στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να δώσει και ο Σάββας Γκέντσογλου.
Οσο για τον Ντρπιτς, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας, σε περίπτωση που τελικά ο Νασούτι δεν καταφέρει να δώσει «παρών». Παρόλα αυτά πρέπει να σημειωθεί πως ο Κροάτης δεν είναι απόλυτα έτοιμος, συνεπώς θα πρέπει να κάνει υπομονή για λίγο καιρό ακόμη μέχρις ότου πάρει την ευκαιρία του και ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα της Ενωσης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.