Σπιτικό φύλλο ανοιγμένο με το χέρι (δεκαπέντε φύλλα) Υλικά και Εκτέλεση Σε ένα ταψάκι βάζετε 1 1/2 κιλό μαλακό αλεύρι. Κάνετε στη μέση μία λακκουβίτσα και ρίχνετε μία κοφτή κουταλιά του γλυκού αλάτι, μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, τρεις σταγόνες ξίδι και όσο νερό χρειαστεί, φροντίζοντας να γίνει ένα κανονικό ζυμάρι. Κόβετε το ζυμάρι σε […]
Σπιτικό φύλλο ανοιγμένο με το χέρι (δεκαπέντε φύλλα)
Υλικά και Εκτέλεση
Σε ένα ταψάκι βάζετε 1 1/2 κιλό μαλακό αλεύρι. Κάνετε στη μέση μία λακκουβίτσα και ρίχνετε μία κοφτή κουταλιά του γλυκού αλάτι, μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, τρεις σταγόνες ξίδι και όσο νερό χρειαστεί, φροντίζοντας να γίνει ένα κανονικό ζυμάρι. Κόβετε το ζυμάρι σε μικρά μπαλάκια, μέσα στο ταψί, και το σκεπάζετε με μία υγρή πετσέτα. Στο πλαστήρι ή στον πάγκο της κουζίνας βάζετε ένα μπαλάκι, αφού πρώτα ρίξετε λίγο αλεύρι ή νισεστέ πάνω και κάτω από το ζυμάρι. Κατόπιν, με τον πλάστη αρχίζετε το άνοιγμα του φύλλου. Με το νισεστέ το φύλλο ανοίγει πιο εύκολα και μπορεί να γίνει πιο λεπτό.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας