Χωρίς τον Μοχάμεντ Σισόκο θα συνεχίσει η Γιουβέντους τις υποχρεώσεις της στο καμπιονάτο. Ο έμπειρος μέσος από το Μάλι, υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της «γηραιάς κυρίας», ο Σισόκο θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα τέλη Μαϊου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Το VAR εξέταζε 5’ το 0-1, όμως δεν το ακύρωσε αν και ο Μάνταλος ήταν οφσάιντ. Επίσης, στο 43’ ο Τζήλος δεν απέβαλε τον Πενράις με 2η κίτρινη. Μέχρι και ο Νίκολιτς παραδέχθηκε ότι τον έβγαλε επειδή φοβήθηκε!
Άρης και ΠΑΟΚ είχαν λίγες καλές στιγμές στο ντέρμπι του «Βικελίδης», ενώ όταν χρειάστηκε οι τερματοφύλακες Αθανασιάδης και Παβλένκα είχαν σωτήριες επεμβάσεις, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί γκολ (0-0).