Καλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ωστόσο θα μείνει γι΄ ακόμη δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, όπως δήλωσε σήμερα ο χειρουργός του Πολωνού οδηγού της Φόρμουλα Ένα. «Πάει αρκετά καλά και η κατάστασή του είναι θετική, λαμβάνοντας υπόψη αυτά που πέρασε» τόνισε ο Μάριο Ιγκόρ Ροσέλο, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ρενό, και συνέχισε: «Τα καλά νέα είναι ότι δεν έχουν υπάρξει επιπλοκές, ύστερα από όλες τις επεμβάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε πρόσφατα». Ο 26χρονος «πιλότος» υπέστη, απειλητικά για την καριέρα του, τραύματα σε χέρια και πόδια, στο ατύχημα που είχε στη διάρκεια αγώνα ράλι στη Γένοβα στις 6 Φεβρουαρίου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να σωθεί το δεξί χέρι του, αλλά και να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα που είχε υποστεί.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.
LIVE: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα κάνει την καλύτερη επιθετική σεζόν της ιστορίας του και κυνηγάει Άρη και… Σπανούλη για μυθικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.