
Σπείρα διαρρηκτών εξαρθρώθηκε στο Αίγιο
Σπείρα διαρρηκτών εξαρθρώθηκε στο Αίγιο
Σπείρα διαρρηκτών, που δρούσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην περιοχή της Αιγιαλείας, εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν διαρρήξει περισσότερα από 30 σπίτια και καταστήματα, αρπάζοντας χρήματα, χρυσαφικά και οικιακές συσκευές. Για τον εντοπισμό των διαρρηκτών οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκα σε διάφορες περιοχές της Αιγιαλείας. Έτσι κατάφεραν να τους συλλάβουν, λίγη ώρα αφού είχαν διαρρήξει σπίτι στην περιοχή Κουλούρα Αιγίου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα δεδομένα για Φρανσίσκο: Η οψιόν του καλοκαιριού, η… κόντρα με Μασιούλις και το μεγάλο ενδιαφέρον (vids)
- Rising Demand Reshapes Attica’s Commercial Property Market
- Το σκίτσο της ΕΛ.ΑΣ για τα πυροτεχνήματα – «Δεν είναι διασκεδαστικά για όλους»
- Τα «διπλωματικά» Χριστούγεννα του Μητσοτάκη
- Οι κατηγορίες της FA στον Ρομέρο για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Τότεναμ – Λίβερπουλ
- Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έντυσε τον Άγιο Βασίλη πράκτορα της ICE που κυνηγάει μετανάστες
- Ιουλία Καλλιμάνη: Ο έντονος εκνευρισμός στην πίστα – Της πέταξαν λουλούδια με νερό
- Προσοχή στις αναπάντητες κλήσεις από το εξωτερικό – Πώς λειτουργεί η μέθοδος Wangiri
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)




















![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442