Ανάρτηση στο Διαδίκτυο των πόθεν έσχες των βουλευτών ζητεί ο Κυρ.Μητσοτάκης
Να αναρτώνται στο Διαδίκτυο τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών, από την ημέρα που μπήκαν στη Βουλή ώς σήμερα, ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συζήτηση γύρω από τις αλλαγές στο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα και πως νόμος φέρνει οριακές βελτιώσεις, αφού υπάρχουν οι ασφυκτικοί περιορισμοί του άρθρου 86 του Συντάγματος. Είπε, μάλιστα, πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χύνουν τώρα «κροκοδείλια δάκρυα», ενώ στο παρελθόν οι περισσότεροι βουλευτές τους δεν προσυπέγραψαν την πρότασή του για αναθεώρηση του συγκεκριμένου άρθρου.
Να αναρτώνται στο Διαδίκτυο τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών, από την ημέρα που μπήκαν στη Βουλή ώς σήμερα, ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συζήτηση γύρω από τις αλλαγές στο νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα και πως νόμος φέρνει οριακές βελτιώσεις, αφού υπάρχουν οι ασφυκτικοί περιορισμοί του άρθρου 86 του Συντάγματος.
Είπε, μάλιστα, πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χύνουν τώρα «κροκοδείλια δάκρυα», ενώ στο παρελθόν οι περισσότεροι βουλευτές τους δεν προσυπέγραψαν την πρότασή του για αναθεώρηση του συγκεκριμένου άρθρου.
Όπως υπενθύμισε, όταν επιχείρησε να συλλέξει τις 50 υπογραφές που απαιτούνται για να κριθεί αναθεωρητέο ένα άρθρο του Συντάγματος μόνο 12 από τους 300 βουλευτές υπέγραψαν.
Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, από τα μέλη της τωρινής κυβέρνησης υπέγραψε μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Ούτε ο κ. Καστανίδης, ούτε ο κ. Παπανδρέου υπέγραψαν» είπε.
Οι υπουργοί πρέπει να τυγχάνουν αυστηρότερης αντιμετώπισης και όχι ηπιότερης, συγκριτικά με τους πολίτες, τόνισε.
Στο σημείο αυτό επανέλαβε ότι πρέπει να αναρτηθούν στο Διαδίκτυο όλα τα πόθεν έσχες των βουλευτών, από τη στιγμή που εκλέχθηκαν ώς σήμερα, υπογραμμίζοντας ότι «όσο δεν γίνονται αυτά τα πράγματα οι πολίτες είναι καχύποπτοι απέναντι στο πολιτικό σύστημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Gen Z: Η γενιά που ζητά οικονομική βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά – Η κατάσταση στην Ελλάδα
- Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στις 18:00 η πορεία μνήμης – Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό
- Νέα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό – Απείλησαν και με Στρεφέτσα οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πιερία: Η κακοκαιρία Byron άλλαξε χρώμα στον Θερμαϊκό – Εντυπωσιακά πλάνα από drone
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ταρέμι (vid)
- Ο Μπονγκ Τζουν-χο δεν πιστεύει «ότι η κινηματογραφική εμπειρία θα εξαφανιστεί τόσο εύκολα»
- Άστoν Βίλα – Άρσεναλ 2-1: Πήραν το ντέρμπι οι «χωριάτες» και… χαμός στην κορυφή της Premier League
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442