Βασικοί Καραγκούνης και Σεϊταρίδης στο ΟΑΚΑ
Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Λέτο και Καραγκούνης παίρνουν φανέλα βασικού στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αντί των Τζόρβα, Βύντρα, Κατσουράνη, Λουίς Γκαρσία και Γκοβού, όπως ανακοίνωσε ο πορτογάλος στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής ανάλυσης του αντιπάλου.
Με πέντε νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Καβάλα θα παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό στο αποψινό (21:00) ματς με την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Λέτο και Καραγκούνης παίρνουν φανέλα βασικού αντί των Τζόρβα, Βύντρα, Κατσουράνη, Λουίς Γκαρσία και Γκοβού, όπως ανακοίνωσε ο πορτογάλος στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής ανάλυσης του αντιπάλου.
Ο πορτογάλος με στόχο να φρεσκάρει την ομάδα και ενόψει των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο παίρνει μεγάλο ρίσκο, αλλάζοντας τα 5/11 του βασικού σχήματος.
Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Καρνέζης, που παίζει σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης. Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Σεϊταρίδης, αντί του Βύντρα που θα πάρει ανάσες. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Σαριέγκι και Καντέ, με τον Σπυρόπουλο αριστερό μπακ.
Σε ρόλο κόφτη παραμένει ο Σιμάο, με εσωτερικούς μέσους τους Καραγκούνη (αριστερά) και Μαρίνο (δεξιά), ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελούν οι Λέτο (αριστερά), Νίνης (δεξιά) και Σισέ (κορυφή) σε σύστημα 4-3-3.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Τζόρβας, Βύντρα, Λουίς Γκαρσία, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Πετρόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442