Με χαμηλότερα επιτόκια δανείστηκε η Ισπανία 5,5 δισ. ευρώ
Φθηνότερα, σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία, δανείστηκε η Ισπανία την Τρίτη, καθώς τα επιτόκια των εντόκων γραμματίων της υποχώρησαν στη δημοπρασία για άντληση 5,5 δισ. ευρώ. Τα επιτόκια των 12μηνων τίτλων έπεσαν στο 2,94% (από 3,44%) και τα επιτόκια των 18μηνων τίτλων υποχώρησαν στο 3,36% από 3,72% το Δεκέμβριο.
Φθηνότερα, σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία, δανείστηκε η Ισπανία την Τρίτη, καθώς τα επιτόκια των εντόκων γραμματίων της υποχώρησαν στη δημοπρασία για άντληση 5,5 δισ. ευρώ.
Τα επιτόκια των 12μηνων τίτλων έπεσαν στο 2,94% (από 3,44%) και τα επιτόκια των 18μηνων τίτλων υποχώρησαν στο 3,36% από 3,72% το Δεκέμβριο.
H υπερκάλυψη της ζήτησης ήταν εξίσου ικανοποιητική (κατά 2,2 και 4,1 φορές αντίστοιχα), σημειώνει το Reuters.
Πρόκειται για την πρώτη δημοπρασία εντόκων από τη Μαδρίτη φέτος, ενώ μόλις τη Δευτέρα η Ισπανία ακύρωσε δύο προγραμματισμένες για την Πέμπτη δημοπρασίες ομολόγων, στρεφόμενη στην κοινοπρακτική έκδοση.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας