Ενδιαφέρον Ηρακλή για Καστίγιο
Δημοσίευμα εφημερίδας κάνει λόγο για επαφές της διοίκησης του Ηρακλή με τον Νέρι Καστίγιο, για δανεισμό του Μεξικανού άσου τον Ιανουάριο. Παράλληλα διορία μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη δίνει ο Ηρακλής σε Ροτέν.
Δημοσίευμα εφημερίδας κάνει λόγο για επαφές της διοίκησης του Ηρακλή με τον Νέρι Καστίγιο, για δανεισμό του Μεξικανού άσου τον Ιανουάριο.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να απασχολήσουν τον Ηρακλή είναι ο Νέρι Καστίγιο, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News» η διοίκηση του «γηραιού έχει ξεκινήσει κάποιες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή που δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Όλα βέβαια θα κριθούν από το οικονομικό, καθώς τα δικαιώματα του 26χρονου άσου ανήκουν στην Σαχτάρ, η οποία φυσικά θέλει να βρει μια ομάδα που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που εισπράττει ο Καστίγιο.
Παράλληλα διορία μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη δίνει ο Ηρακλής σε Ροτέν. Παράλληλα η διοίκηση του «γηραιού» ωστόσο δεν έχει σκοπό να περιμένει πολύ καιρό τον 32χρονο άσο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442