
Συνάντηση του υπουργού Υγείας με πανεπιστημιακούς γιατρούς
Για εργασιακές σχέσεις δυο ταχυτήτων έκαναν λόγο οι πανεπιστημιακοί γιατροί, με τους οποίους συναντήθηκε και συζήτησε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Όπως τόνισαν στον υπουργό, οι γιατροί της περιφέρειας είναι ίσως οι μόνοι που τηρούν τον νόμο και δεν λειτουργούν ιδιωτικά ιατρεία, παρότι είναι γνωστό ότι οι γιατροί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν να λειτουργούν τα ιατρεία τους. Οι πανεπιστημιακοί γιατροί ζήτησαν από τον υπουργό υγείας να καθορίσει το πραγματικό πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων όσων απασχολούνται στο ΕΣΥ και στο Πανεπιστήμιο. Στη συνάντηση συμμετείχαν πανεπιστημιακοί γιατροί από τις επτά ιατρικές σχολές της χώρας, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα των πανεπιστημιακών κλινικών σε νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Christina O: Πωλείται η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση – «Βουτιά» στην τιμή
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442