To πρόγραμμα του συνδυασμού του παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης
Το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην Πόλη» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Ο ίδιος άσκησε κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι δεν κατάφερε να λύσει όχι μόνο τα μεγάλα, αλλά ούτε και τα μικρά προβλήματα της πόλης.
Το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Δικαίωμα στην Πόλη» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
Ο κ. Καμίνης, αναφερόμενος στην απερχόμενη δημοτική αρχή, είπε πως δεν κατάφερε να λύσει όχι μόνο τα μεγάλα, αλλά ούτε και τα μικρά προβλήματα της πόλης, αφού δεν μπορεί ούτε τα σκουπίδια να μαζέψει.
Σχετικά με το έλλειμμα του δήμου και τα χρέη του, ο κ. Καμίνης είπε ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν μπορεί ικανοποιητικά να τα δικαιολογήσει.
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο υπεράριθμο προσωπικό, τόσο στο ιδιαίτερο γραφείο του κ. Κακλαμάνη, όσο και σε αυτό των αντιδημάρχων.
Ο κ. Καμίνης αφού δήλωσε πως ο συνδυασμός του υποστηρίζεται από τέσσερα κόμματα, αλλά ο ίδιος δεν ανήκει σε κανένα, αναφέρθηκε στα τέσσερα σημεία που ο συνδυασμός του δίνει έμφαση:
- Έμφαση στην κοινωνική πολιτική. Ο δήμος θα πρέπει να αναβαθμίσει τις κοινωνικές του υπηρεσίες και μάλιστα, ενόψει του χειμώνα, περιθάλπτοντας τους αστέγους, αλλά καταρτίζοντας και στεγαστικό πρόγραμμα για όλους τους πολίτες.
- Έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης, ενισχύοντας δραστηριότητες κυρίως νέων ανθρώπων.
- Έμφαση στο περιβάλλον, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ζήτημα βιωσιμότητας της πόλης, και,
- Έμφαση στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος με την αποθάρρυνση της κυκλοφορίας των ΙΧ στο κέντρο της πόλης, τη διευκόλυνση της πορείας των πεζών και την ανακαίνιση και συντήρηση παλαιών κτιρίων, τα οποία υπολογίζονται σε 1.600.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442