Παρωδία και στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 108-61 τους… πέντε του ΠΑΟΚ
Ο πλήρης Παναθηναϊκός έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ των 5 παικτών (λόγω απεργίας) και νίκησε εύκολα με 108-61 υπό το βλέμμα 1.000 θεατών. Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου εντός έδρας αγώνα του «τριφυλλιού» και του τρίτου χρονικά αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Α1. Εικόνα ντροπής και απογοήτευσης, με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να κάνει μία δυνατή προπόνηση εν όψει Ευρωλίγκα βγάζοντας τη... γλώσσα των Μάρσαλ, Γκετσέφσκι, Γκρέι, ΜακΓκραθ και Σιμς.
Ο πλήρης Παναθηναϊκός έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ των 5 παικτών (λόγω απεργίας) και νίκησε εύκολα με 108-61 υπό το βλέμμα 1.000 θεατών. Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου εντός έδρας αγώνα του «τριφυλλιού» και του τρίτου χρονικά αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Α1. Εικόνα ντροπής και απογοήτευσης, με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να κάνει μία δυνατή προπόνηση εν όψει Ευρωλίγκα βγάζοντας τη… γλώσσα των Μάρσαλ, Γκετσέφσκι, Γκρέι, ΜακΓκραθ και Σιμς.
Όπως γίνεται αντιληπτό και από το τελικό σκορ τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ο Παναθηναϊκός επέβαλε το ρυθμό από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ξεφεύγοντας αρχικά με 8-0 χάρη σε καλάθι του Περπέρογλου και στη συνέχεια έκλεισε την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 13 πόντων (27-14, 10’).
Η διαφορά αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αδυνατεί να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή, καθώς δεν είχε στη διάθεση ούτε έναν αναπληρωματικό! Ως εκ τούτου η τιμή της έφτασε στο +32 με το τέλος του ημιχρόνου (54-22).
Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Ο Ομπράντοβιτς άδραξε την ευκαιρία και μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του. Αυτοί, ανταποκρίθηκαν άριστα στα όσα τους ζήτησε, όμως κακά τα ψέματα στο παρκέ δεν είχαν αντίπαλο.
Το σκορ της τρίτης περιόδου οδηγήθηκε στο 84-37, ένα σκορ που δεν αρμόζει στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά πληγώνει σαφώς περισσότερο το ελληνικό μπάσκετ. Το παιχνίδι τελείωσε στο υπέρ και μαζί το βάναυσο βασανιστήριο για το ταλαίπωρο το άθλημα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.