«Έπρεπε να είχα αποβληθεί» παραδέχθηκε ο Τοροσίδης
Για τις... κοκορομαχίες με τον Μόνχε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έπρεπε να είχε αποβληθεί τόσο αυτός όσο και ο αντίπαλός του.
Για τις… κοκορομαχίες με τον Μόνχε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έπρεπε να είχε αποβληθεί τόσο αυτός όσο και ο αντίπαλός του.
«Αν εγώ έπρεπε να αποβληθώ μια φορά, που έπρεπε για την αντίδρασή μου, ο Μόνχε έπρεπε να είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα πολύ νωρίτερα από εκείνη τη φάση. Προηγουμένως μού είχε δώσει μια αγκωνιά και μια κλοτσιά στο χέρι.
»Υπήρξαν νεύρα από την πλευρά μου, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει πίεση και η αδρεναλίνη ανεβαίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος των «ερυθρόλευκων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
- «The Moment»: Η Charli xcx απόλαυσε ιδιαιτέρως τη συνεργασία της με την Κάιλι Τζένερ
- Εθνικό Απολυτήριο: Ο οδικός χάρτης για διάλογο 9 μηνών
- Ποιος ήταν ο κατάσκοπος της Κίνας – Πώς στρατολογήθηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)


















































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442