Ο Μοχάμεντ Τσιτέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σταντάρ Λιέγης στη νίκη της με 5-1 επί της Αντερλεχτ, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά (54′, 58′) σε βάρος της παλιάς του ομάδας. Το σκορ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει ο Λέγιε στο 4′, ενώ το μόνο που κατάφερε η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν να μειώσει με τον Μπουσουφά στο 66′, πριν ο Μποκάνγκα στο 85′ και ο Καρσέλα στις καθυστερήσεις διαμορφώσουν το τελικό 5-1.
Η Αντερλεχτ παρατάχθηκε με τους: Προτό, Ντεσάχτ, Ζιλέ, Γιουχάζ (89′ Μπερνάρντες), Μάζουκ, Μπίλια, Μάρετσεκ (46′ Λεγκέρ), Πόλακ, Μπουσουφά, Λουκάκου, Σουάρες.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.