Τον Αργεντινό Γκαρσία «έκλεισε» ο Αστέρας Τρίπολης
Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βάλτερ Αριέλ Γκαρσία, ο οποίος θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των Αρκάδων. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου συμφώνησε σε όλα με τον Αργεντινό αμυντικό, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βάλτερ Αριέλ Γκαρσία, ο οποίος θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των Αρκάδων.
Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου συμφώνησε σε όλα με τον Αργεντινό αμυντικό, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Αργεντινός είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και μπορεί να αγωνιστεί και στο χώρο του κέντρου. Ο Γκαρσία έχει ύψος 1,83 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Αρχεντίνος Τζούνιορς, Σαν Λορέντζο, Ρούμπιν Καζάν, Κατάνια, Κίλμες, Νασιονάλ Μοντεβιδέο, Ντεπορτίβο Κίτο και Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση