Στην Μπλάκμπερν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαμέ Μπιράμ Ντιούφ. Ο 22χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραχωρήθηκε από τους «μπέμπηδες» με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στους «Ρόβερς», χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Ο νεαρός άσος, που αγωνιζόταν στην Μόλντε και εντυπωσίασε τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον για την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, έπαιξε σε έξι αγώνες με τους «κόκκινους διάβολους» και πέτυχε ένα γκολ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η υπόθεση του Nικολάς Σάντσεθ Ιθκιέρδο αποκαλύπτει πώς τα παράνομα στοιχήματα μετατρέπουν τα χαμηλότερα επίπεδα του επαγγελματικού τένις σε ζώνες υψηλού κινδύνου
Γιατί η καθυστέρηση στην υπόθεση των 115 κατηγοριών της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι απλώς νομικό ζήτημα, αλλά ένας υπαρξιακός κίνδυνος για την Premier League
Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα μίλησε για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μαζί με τον Ράφα Μπενίτεθ προσπαθούν να κάνουν καλύτερους τους Πράσινους.