Σβήστηκε η πυρκαγιά σε χώρο με πλαστικά στον Ασπρόπυργο
Κατασβέστηκε πλήρως το απόγευμα της Παρασκευής η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε χώρο με πλαστικά, στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο, δίπλα στα Ελληνικά Πετρέλαια.
Κατασβέστηκε πλήρως το απόγευμα της Παρασκευής η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε χώρο σε χώρο εταιρείας ανακύκλωσης, στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο, δίπλα στα Ελληνικά Πετρέλαια.
{{{ map }}} Η πυρκαγιά ξέσπασε αρχικά σε σωρούς πλαστικών έξω από το χώρο των διυλιστηρίων και έξω από την περιφερειακή μάντρα, ενώ πολύ κοντά υπάρχουν κοντέινερ της εταιρείας ανακύκλωσης.
Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 10 άτομα πεζοπόρα και 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.