Απολυμένος υπάλληλος σκορπίζει το θάνατο σε εταιρεία διανομής στο Κονέκτικατ
Πυρ άνοιξε στα γραφεία εταιρείας διανομής μπίρας απολυμένος υπάλληλός, σκοτώνοντας τουλάχιστον οκτώ άτομα πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός. Στο σημείο βρίσκονταν την ώρα του περιστατικού περίπου 70 εργαζόμενοι, ενώ το χάος ενέτεινε και φωτιά που ξέσπασε παράλληλα στην αποθήκη της εταιρείας.
Πυρ άνοιξε στα γραφεία εταιρείας διανομής μπίρας απολυμένος υπάλληλός την Τρίτη, σκοτώνοντας τουλάχιστον οκτώ άτομα πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός.
Το πρωί ζητήθηκε από τον υπάλληλο, που δούλευε ως οδηγός στην εταιρεία, να υποβάλει την παραίτησή του. Ο υπάλληλος αρνήθηκε και, σύμφωνα με τις αναφορές, άνοιξε πυρ.
Στο σημείο βρίσκονταν την ώρα του περιστατικού περίπου 70 εργαζόμενοι, ενώ το χάος ενέτεινε και φωτιά που ξέσπασε παράλληλα στην αποθήκη της εταιρείας. Δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των τραυματιών, ενώ εκτός από την Αστυνομία κινητοποίθηκαν και ομάδες ειδικών δυνάμεων.
O δράστης εργαζόταν για περίπου δύο χρόνια στην εταιρεία, αλλά η διεύθυνση τον είχε καλέσει τις προηγούμενες ημέρες σε «πειθαρχική ακρόαση».
Πρόκειται για το πιο αιματηρό περιστατικού τέτοιου είδους στις ΗΠΑ μετά το θάνατο 13 ατόμων στο Fort Hood του Τέξας τον περασμένο Νοέμβριο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας