Συλλέκτης πλήρωσε… χρυσή τη μασέλα του Τσόρτσιλ
Το ποσό των 15.200 λιρών πλήρωσε Βρετανός θαυμαστής του Ουίνστον Τσόρτσιλ, προκειμένου να αποκτήσει τμήμα της τεχνητής οδοντοστοιχίας του μεγάλου πολιτικού, η οποία δημοπρατήθηκε στο Λονδίνο.
Το ποσό των 15.200 λιρών πλήρωσε Βρετανός θαυμαστής του Ουίνστον Τσόρτσιλ, προκειμένου να αποκτήσει τμήμα της τεχνητής οδοντοστοιχίας του μεγάλου πολιτικού, η οποία δημοπρατήθηκε στο Λονδίνο.
Τα χρυσά δόντια που ήταν ειδικά σχεδιασμένα, για να καλύπτουν το τραύλισμα του Τσόρτσιλ, πωλήθηκαν σε τριπλάσια τιμή από ό,τι υπολογιζόταν. Τα ψεύτικα δόντια δόθηκαν στη δημοπρασία από το γιό του οδοντοτεχνήτη που τα κατασκεύασε.
Ο αγοραστής, φανατικός συλλέκτης αντικειμένων που σχετίζονται με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, έχει στη συλλογή του ανάμεσα σε άλλα και το μικρόφωνο, με το οποίο ο Τσόρτσιλ ανήγγειλε το τέλος του πολέμου στην Ευρώπη το 1945.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442