Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Γιώργο Σαμαρά αποκαλύπτει ο Αγγλικός Τύπος, με τους Ανθρακωρύχους να εμφανίζονται διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο του παίκτη όσο και της Σέλτικ. Οι Κέλτες ζητούν 1,7 εκ. ευρώ για τον Έλληνα διεθνή, ενώ ο ίδιος ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ, απαιτήσεις που η ομάδα που φέτος επιστρέφει στην Premier League έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει. Το μέλλον του Sam φαντάζει όλο και πιο μακριά από τη Σκωτία και αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Τραμπζονσπόρ, Παλέρμο και Χέρκουλες, αλλά ο Σαμαράς προτιμά να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις κέρδισε για 4η σερί φορά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και πλέον στη λαμπερή συλλογή του έχει συνολικά 23 χρυσά σε όλες τις διοργανώσεις και ηλικίες.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.