Άνοιξαν το πρωί της Κυριακής οι κάλπες στη Γουινέα για τις πρώτες ελεύθερες προεδρικές εκλογές στην ιστορία της, εννέα μήνες μετά τη σφαγή τουλάχιστον 156 αντιφρονούντων από τις δυνάμεις ασφαλείας σε στάδιο του Κόνακρι, που έφερε την αφρικανική χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Συνολικά 4,2 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να εκλέξουν τον πρόεδρό τους, μεταξύ 24 υποψηφίων (23 ανδρών και μίας γυναίκας), ενώ περίπου 122.000 πολίτες του εξωτερικού αναμένεται να ψηφίσουν σε 17 διαφορετικές χώρες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας