Ο Ουσέιν Μπολτ θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα.
«Θα αρχίσει προπονήσεις, αλλά δεν θα μπει αμέσως στον στίβο» υπογράμμισε ο μάνατζέρ του Ρίκι Σιμς. Το τελευταίο διάστημα που έμεινε εκτός δράσης ο Μπολτ έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στην πισίνα, αλλά και στο γυμναστήριο.
Ο τζαμαϊκανός θα αγωνιστεί στα 200μ. στο μίτινγκ της Λοζάνης (8/7), ενώ υπάρχει κι ένας αγώνας – έκπληξη των 100μ. που θα αγωνιστεί ο Μπολτ μαζί με τους Πάουελ και Γκέι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Νέο δράμα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αφού οι παίκτες της Αλ Αχλί κατηγορούν τη λίγκα ότι ουσιαστικά υπέκυψε στους εκβιασμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη διαιτησία να πηγαίνει την Αλ Νασρ… τρένο για τον τίτλο.
Με ανάρτησή του στα social media, ο Άκης Ζήκος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ όχι μόνο θα παλέψει, αλλά ότι έχει και τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης επί της Βαγιεκάνο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Χάποελ, ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Βαλένθια και μια αγωνιστική πριν το φινάλε είναι αυξημένες οι πιθανότητες για «αιώνιο» ντέρμπι στα play offs.