Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010, στις 19:30 μ.μ., Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Το Θέμα» σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα Φιλομήλα Λαπατά. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει το νέο της βιβλίο «Η ξυπόλυτη των Αθηνών». Βιβλιοπωλείο Το Θέμα Φιλολάου 62 & Εκφαντίδου Παγκράτι Τηλ. 210-75.69.400
Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010, στις 19:30 μ.μ., Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Το Θέμα» σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα Φιλομήλα Λαπατά.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει το νέο της βιβλίο «Η ξυπόλυτη των Αθηνών».
Βιβλιοπωλείο Το Θέμα Φιλολάου 62 & Εκφαντίδου Παγκράτι Τηλ. 210-75.69.400
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας