Στη Μαδρίτη ο Νιόπλιας, στον Καναδά για φιλικά ο ΠΑΟ
Την τελευταία τους προπόνηση, επί ελληνικού εδάφους, έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Πέμπτης, δίχως την παρουσία του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος βρίσκεται στη Μαδρίτη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League το Σάββατο ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπάγερν. Ανακοινώθηκε η αποστολή για Καναδά, όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί το φιλικό με την Μπενφίκα. Εκτός έμεινε μόνο ο τραυματίας Δάρλας.
Την τελευταία τους προπόνηση, επί ελληνικού εδάφους, έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, δίχως την παρουσία του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος βρίσκεται στη Μαδρίτη οικογενειακώς, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League το Σάββατο ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπάγερν.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για τον Καναδά, όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί το φιλικό με την Μπενφίκα. Εκτός έμεινε μόνο ο τραυματίας Δάρλας, ενώ κανονικά θα ταξιδέψουν Χριστοδουλόπουλος και Μαχλελής, που έχουν μικροπροβλήματα.
Το πρόγραμμα των «πρασίνων», μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις με πάσες. Ακολούθως χωρίστηκαν σε 3 ομάδες, εκ των οποίων εναλλάξ, οι δύο συμμετείχαν σε δίτερμα ενώ η τρίτη έπαιζε ποδοβόλεϊ.
Την εποπτεία της προπόνησης είχαν οι Κριστόφ Βαζέχα και Μιχάλης Ιορδανίδης, οι οποίοι θα κοουτσάρουν την ομάδα και στο φιλικό με την Μπενφίκα.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Δάρλας και Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Μαρίνος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Μαχλελής συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει την Παρασκευή για το Τορόντο του Καναδά, όπου θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Μπενφίκα.
Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Γκαλίνοβιτς, Καρνέζη, Σιμάο, Σαριέγκι, Καντέ, Χριστοδουλόπουλο, Μαρίνο, Ρουκάβινα, Μαχλελή, Μπίερσμιρ, Κλέϊτον, Φέτση, Λαγό, Σταμπολζίεφ, Δημούτσο, Μπουτζίκο, Λιόλιο, Μελίσση.
Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Λέτο και Πετρόπουλος, οι οποίοι όμως βρίσκονται ήδη στις ΗΠΑ, προκειμένου να παρευρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στο κατάστημα της «GreenTeam» στην Αστόρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Τέλος η σεζόν για τον Εμπαπέ; – Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ και ο στόχος του Μουντιάλ
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442