Τα μανιτάρια είναι μια τροφή πλούσια σε υδατάνθρακες και με πολύ χαμηλή θερμιδική αξία. Ένα προσόν τους επίσης είναι ότι μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σε πίτες, με ζυμαρικά, με κρέας, σε σάλτσες και σαλάτες.
Τα μανιτάρια είναι μια τροφή πλούσια σε υδατάνθρακες και με πολύ χαμηλή θερμιδική αξία. Ένα προσόν τους επίσης είναι ότι μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σε πίτες, με ζυμαρικά, με κρέας, σε σάλτσες και σαλάτες. Φυτρώνουν όπου βρουν υγρασία και το κατάλληλο υπόστρωμα, όπως ξερά φύλλα, πεσμένα κλαδιά, ανάμεσα στα χόρτα, πάνω στα δένδρα, δηλαδή σχεδόν παντού στη φύση. Γι΄αυτό και λέμε «ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια». Τα μανιτάρια είναι μια νοστιμότατη και υγιεινή τροφή. Υπάρχουν αρκετά δηλητηριώδη κι έτσι η συλλογή τους από την ύπαιθρο εγκυμονεί κινδύνους. Σας προτείνουμε όμως να μαγειρέψετε με μανιτάρια από τα δάση της Ηπείρου τα οποία συλλέγονται με μεγάλη προσοχή και φροντίδα και αποστέλλονται στο σπίτι σας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας