Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά για Ηρακλή και Εθνικό
Ο Ηρακλής με 14-9 επί της ΝΕΠ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών και την εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη. Ο Εθνικός επιβλήθηκε εύκολα 13-3 του Πανιωνίου στον Πειραιά στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την και χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Ο Ηρακλής έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών και την εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη.
Στον πρώτο αγώνα για την Α’ φάση των πλέι οφ, στη Θεσσαλονίκη, ο «Γηραιός» επικράτησε 14-9 της ΝΕ Πατρών και υπερασπίστηκε το πλεονέκτημα έδρας που είχε λόγω της τέταρτης θέσης στην κανονική περίοδο.
Το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (10/5) στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο Εθνικός επιβλήθηκε εύκολα 13-3 του Πανιωνίου στον Πειραιά στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την και χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Κάτι που ευελπιστεί να κάνει τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.