Την Τρίτη 4 Μαΐου 2010 στις 12:30 το μεσημέρι, στο Βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα) θα δοθεί συνέντευξη τύπου με αφορμή το 2ο Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο, ενώ θα παρουσιαστεί και το βιβλίο «Τέχνη και Ψυχιατρική». Θα μιλήσουν: Αντώνης Λιοδάκης, Λάμπρος Γιώτης, Στέλιος Κρασανάκης, Νιζέττα Αναγνωστοπούλου και Μανόλης Τζανάκης. Είσοδος ελεύθερη
Την Τρίτη 4 Μαΐου 2010 στις 12:30 το μεσημέρι, στο Βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα) θα δοθεί συνέντευξη τύπου με αφορμή το 2ο Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο, ενώ θα παρουσιαστεί και το βιβλίο «Τέχνη και Ψυχιατρική».
Θα μιλήσουν: Αντώνης Λιοδάκης, Λάμπρος Γιώτης, Στέλιος Κρασανάκης, Νιζέττα Αναγνωστοπούλου και Μανόλης Τζανάκης. Είσοδος ελεύθερη
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.