Ο Ολυμπιακός Βόλου… Σκάρωσε κόλπο κορυφής μετά την ήττα της Κέρκυρας
Συγκάτοικο στην κορυφή της Β Εθνικής έχει πλέον η Κέρκυρα, έπειτα από την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έπεσε «θύμα» έκπληξης, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από το τελευταίο της βαθμολογίας Αιγάλεω χάρη σε γκολ του Σκάρου στο 13. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, καθώς νίκησε εύκολα 4-0 τη Δόξα Δράμας και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του πίνακα.
Συγκάτοικο στην κορυφή της Β Εθνικής έχει πλέον η Κέρκυρα, έπειτα από την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έπεσε «θύμα» έκπληξης, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από το τελευταίο της βαθμολογίας Αιγάλεω χάρη σε γκολ του Σκάρου στο 13.
Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, καθώς νίκησε εύκολα 4-0 τη Δόξα Δράμας και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του πίνακα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Μπιλμπάο προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά και το 0-1 έγινε 2-1 και στο τέλος 3-1 και 3-2. Η Ατλέτικο επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις ήττες