Ντέρμπι «αιωνίων» κλέβει την παράσταση στην 15η αγωνιστική
Το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών. Η αυλαία της 15ης ημέρας θα ανοίξει το Σάββατο με τέσσερις αναμετρήσεις.
Το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών.
Η αυλαία της 15ης ημέρας θα ανοίξει το Σάββατο με τέσσερις αναμετρήσεις. Στην πρώτη (χρονικά) εξ αυτών, ο Φοίνικας θα υποδεχθεί στη Σύρο τον Αρη, έχοντας εκ νέου στον πάγκο του τον Πέτιο Ντραγκίεφ και στον αγωνιστικό χώρο τους νεοαποκτηθέντες Ρόχας, Βλάσεφ και Πιπέργια, τα συμβόλαια των οποίων εγκρίθηκαν σήμερα.
Στην Κυψέλη, ο Πανελλήνιος θα ενισχυθεί τελικώς με τους Γκενς και Ντα Σίλβα (ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους), ενώ ο ΑΟ Κηφισιάς έχει αμφίβολο τον Μιτσέλι (ενοχλήσεις στο γόνατο).
Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ (αμφίβολος ο Μποζίδης) θα υποδεχθεί την Καλαμαριά, ενώ στη Μίκρα ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τη Λαμία. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, με τη συνάντηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΕΑ Πατρών.
Αθώος ο Παναθηναϊκός
Αθώο έκρινε τον Παναθηναϊκό ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ, ο οποίος είχε καλέσει σε απολογία την διοίκηση της ομάδας λόγω υβριστικής συμπεριφοράς των οπαδών της στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, Παναγιώτης Λεβενιώτης, αθώωσε τον Παναθηναϊκό, που είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.