Γουρλής ο Σούλης Παπαδόπουλος για τον Πιερικό που απέκλεισε τον Εργοτέλη στα πέναλτι
Το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Πιερικού αποδείχθηκε γούρικο, καθώς η ομάδα της Κατερίνης νίκησε με 4-2 στα πέναλτι τον Εργοτέλη (1-1 το 90λεπτο και 2-2 η παράταση), εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 53 με τον Τασίδη, αλλά στο 92 ο Λεάλ με καταπληκτικό γκολ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση (1-1).
Το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Πιερικού αποδείχθηκε γούρικο, καθώς η ομάδα της Κατερίνης νίκησε με 4-2 στα πέναλτι τον Εργοτέλη (1-1 το 90λεπτο και 2-2 η παράταση), εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 53 με τον Τασίδη, αλλά στο 92 ο Λεάλ με καταπληκτικό γκολ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση (1-1).
Εκεί οι παίκτες του Εργοτέλη εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους και με τον Σασιασβίλι στο 104 πήραν το προβάδισμα (1-2).
Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με τον Γκουγκουλιά έφτασαν στην ισοφάριση, 10 λεπτά πριν τη λήξη του επιπλέον χρόνου (2-2).
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.