Οπαδοί του Ηρακλή έκαναν την… Τροχαία για να μιλήσουν με τους παίκτες
Η αντίδραση περίπου 60 οπαδών του Ηρακλή και ο τρόπος που επέλεξαν για να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα χαμηλά αγωνιστικά επίπεδα, ανέδειξαν και την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Οι οπαδοί ακινητοποίησαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ηρακλή και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να αποβιβαστούν για να συζητήσουν.
Η αντίδραση περίπου 60 οπαδών του Ηρακλή και ο τρόπος που επέλεξαν για να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα χαμηλά αγωνιστικά επίπεδα στα οποία κυμαίνονται οι «κυανόλευκοι», ανέδειξαν και την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Επί του παρόντος, οι επιτελείς της διοίκησης υποστηρίζουν ότι δεν τίθεται ζήτημα αντικατάστασης του Ολεγκ Προτάσοφ, είναι σαφές όμως ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.
Το παραπάνω περιστατικό έκαβε χώρα στα διόδια των Μαλγάρων. Ο οδηγός του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ηρακλή ξαφνικά είδε μπροστά του έναν κύριο που φορούσε φωσφοριζέ γιλέκο, ίδιο με αυτό που φορούν οι αστυνομικοί της τροχαίας. Εκανε σινιάλο στον οδηγό, ώστε να ακινητοποιήσει το πούλμαν στην δεξιά πλευρά του δρόμου, όπως κι έγινε.
Κατόπιν τούτου, εμφανίστηκαν περίπου 60 οπαδοί του Ηρακλή οι οποίοι ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να αποβιβαστούν για να συζητήσουν. Εκεί εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, δίχως όμως να ξεφύγει η κατάσταση.
Κατέστησαν σαφές ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο. Κατόπιν τούτου, τα μέλη της αποστολής επιβιβάστηκαν και πάλι στο πούλμαν.
Το συγκεκριμένο γεγονός δείχνει και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ηρακλή. Οι τελευταίοι αντέδρασαν με υποδειγματικό τρόπο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο. Στα μισά του δευτέρου μέρους και διαπιστώνοντας την κάκιστη εμφάνιση του Ηρακλή (υπό το βάρος και του 0-2), μάζεψαν τα πανό τους και αποχώρησαν από το γήπεδο.
Παρόλο αυτά, βρέθηκαν και στο γήπεδο της Λιβαδειάς παρά τη δυνατή βροχή. Είδαν καλύτερη αγωνιστική εικόνα – σε ότι αφορά το πάθος και την αγωνιστικότητα που χαρακτήρισε τους παίκτες του Προτάσοφ – αλλά έγιναν μάρτυρες ίδιου αποτελέσματος.
Πλέον, υπό το καθεστώς των τεσσάρων διαδοχικών ηττών, η θέση του Ουκρανού προπονητή είναι επισφαλής. Εκ της διοικήσεως υποστηρίζεται ότι δεν τίθεται θέμα, στην πραγματικότητα όμως πολλά θα κριθούν από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε περίπτωση νέας βαθμολογικής απώλειας, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του επί του ΖΑΟΝ και στον τρίτον τελικό και επικρατώντας με 3-0 σετ κατέκτησε το 27ο πρωτάθλημα στη Volley League Γυναικών.
Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που έγινε viral για τον έντονο πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.
Ο Ολυμπιακός θα μάθει μετά την «μάχη» Μονακό – Μπάρτσα, την αντίπαλό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και το φαβορί είναι ξεκάθαρο στην αυριανή αναμέτρηση