Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Πτώση τριών θέσεων για Κρεάνκα και Γκιώνη στην παγκόσμια κατάταξη του πινγκ πονγκ
Οι δύο πρώτοι αθλητές μας στην παγκόσμια κατάταξη έχασαν από τρεις θέσεις στον πίνακα του Σεπτεμβρίου, που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.). Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα οπισθοχώρησε στο νούμερο 14, ο Παναγιώτης Γκιώνης στο 42, ενώ γενικά όλοι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες σημείωσαν πτώση, καθώς μάλιστα, δεν είχαν κάποια διεθνή παρουσία μέσα στον Αύγουστο.
Οι δύο πρώτοι αθλητές μας στην παγκόσμια κατάταξη έχασαν από τρεις θέσεις στον πίνακα του Σεπτεμβρίου, που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.).
Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα οπισθοχώρησε στο νούμερο 14, ο Παναγιώτης Γκιώνης στο 42, ενώ γενικά όλοι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες σημείωσαν πτώση, καθώς μάλιστα, δεν είχαν κάποια διεθνή παρουσία μέσα στον Αύγουστο.
Απλά υπολογίστηκε τώρα η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα του Ιουλίου, ενώ ο πρόσφατος αγώνας Ευρώπης-Ασίας, στον οποίο αγωνίστηκε ο Κρεάνγκα, δεν αξιολογήθηκε για το ranking list.
Στους άνδρες ο Κρεάνγκα έπεσε στο νούμερο 14 από το 11 του Αυγούστου κι έχει πέντε βαθμούς λιγότερους (12.113 από 12.118). Το αρνητικό είναι ότι στην αντίστοιχη κατάταξη για την Ευρώπη υπολογίζεται πλέον στο νούμερο 5 (από το 3 του προηγούμενου μήνα) και σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα δεν θα βρίσκεται στα τέσσερα πρώτα φαβορί για την κλήρωση του επικείμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Στουτγκάρδη, 13-20/09).
Ο Γκιώνης έχασε τις τρεις θέσεις, που είχε κερδίσει τον προηγούμενο μήνα και από το νούμερο 39 επανήλθε στο 42 με 11.840 βαθμούς (από 11.844). Για το Ευρωπαϊκό ranking list πάντως, εξακολουθεί να υπολογίζεται στο νούμερο 15.
Στις γυναίκες την καλύτερη θέση εξακολουθεί να έχει η Κατερίνα Ντουλάκη, όμως έπεσε στο νούμερο 141, από το 137 του Αυγούστου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.