Παραμένουν στον Ολυμπιακό οι Δεληγιάννης και Κομάντινα, δύσκολα ο Γ.Αφρουδάκης
Την ανανέωση των συμβολαίων του Νίκου Δεληγιάννη και του Αντριαν Κομάντινα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ενώ αντίθετα δύσκολη φαντάζει η παραμονή στον Πειραιά του Γιώργου Αφρουδάκη. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται για ακόμη τρία χρόνια την εστία των «ερυθρολεύκων», ανατρέποντας τα προγνωστικά, που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τους πρωταθλητές.
Την ανανέωση των συμβολαίων του Νίκου Δεληγιάννη και του Αντριαν Κομάντινα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ενώ αντίθετα δύσκολη φαντάζει η παραμονή στον Πειραιά του Γιώργου Αφρουδάκη.
Ο διεθνής τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται για ακόμη τρία χρόνια την εστία των «ερυθρολεύκων», ανατρέποντας τα προγνωστικά, που τον ήθελαν να εγκαταλείπει τους πρωταθλητές.
«Για εμένα ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά και ειδικά ο τελευταίος μήνας, καθώς πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Καθοριστικό ρόλο για την παραμονή μου στην ομάδα έπαιξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης, και ειδικά η επικοινωνία που είχε μαζί μου δύο φορές το διάστημα που βρισκόταν στο εξωτερικό» τόνισε ο Δεληγιάννης.
Και συνέχισε:
«Η συνάντηση που είχα σήμερα με τον κ. Κούβαρη ήταν σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο ώρες που κράτησε, για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας συζητήσαμε μόλις δέκα λεπτά και περισσότερο για την ίδια την ομάδα. Όνειρό μου από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό ήταν να κάνω μία μεγάλη καριέρα με τίτλους και διακρίσεις.
» Για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον, τον κ. Θεοδωρακάκη που με έφερε στον Ολυμπιακό και μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτές τις μοναδικές στιγμές, και τον προπονητή μου, Βαγγέλη Πάτερο, που είναι ο δεύτερος προπονητής που πίστεψε τόσο πολύ σε εμένα.
» Ελπίζω να δικαιώσω όλους όσοι πιστεύουν στην αξία μου και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσω να καταβάλω την ίδια σκληρή προσπάθεια που κατέβαλα τα προηγούμενα οκτώ χρόνια της παρουσίας μου στον Ολυμπιακό.
» Ελπίζω επίσης να δικαιώσω τις προσδοκίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που εμπράκτως το τελευταίο διάστημα μου έδειξαν ότι θέλουν να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Πιστεύω ότι μπορούμε μέσα στην επόμενη τριετία να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα Ευρώπης».
Παράλληλα, επισημοποιήθηκε σήμερα η συνέχιση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αντριαν Κομάντινα. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει λίγο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και σήμερα ο έμπειρος Κροάτης υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για τρία χρόνια.
«Αυτό που είναι σημαντικό για εμένα είναι ότι για ακόμη τρία χρόνια θα ανήκω σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Μπορεί να είμαι ξένος, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δέθηκα με τον σύλλογο, τους ανθρώπους του, τους συμπαίκτες μου και φυσικά με τον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού. Γι΄ αυτό το λόγο προσπαθήσαμε με τη διοίκηση να βρούμε μία λύση που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και πιστεύω ότι και τη νέα περίοδο θα προσφέρουμε χαρές και συγκινήσεις στους φιλάθλους μας».
Σε αντίθεση με τους δύο προαναφερθέντες, αλλά και τους Χρήστο Αφρουδάκη και Τάσο Σχίζα, οι οποίοι ανανέωσαν τις προηγούμενες ημέρες, η σημερινή συνάντηση του Γιώργου Αφρουδάκη με τη διοίκηση του συλλόγου δεν κατέληξε σε συμφωνία. Η μείωση αποδοχών που προτάθηκε στον διεθνή φουνταριστό (όπως άλλωστε και στους υπόλοιπους παίκτες, εκτός του Δεληγιάννη) κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική από την πλευρά του Αφρουδάκη, ο οποίος αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση την επόμενη εβδομάδα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας