Η ΚΟΕ ανακοίνωσε την ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο κολύμβησης
Εννέα αθλητές θα εκπροσωπήσουν την ελληνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη από 18 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. Γρηγοριάδης, Αλυφαντής και Εξάρχου, ξεχωρίζουν από τους συνολικά ενιά άνδρες και γυναίκες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες.
Εννέα αθλητές θα εκπροσωπήσουν την ελληνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη από 18 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ πρόκειται για τους Αρη Γρηγοριάδη, Ρωμανό Αλυφαντή, Απόστολο Τσαγκαράκη, Αγγελική Εξάρχου, Ανδρέα Ζήσιμο, Στέφανο Δημητριάδη, Δημήτρη Χασιώτη, Δημήτρη Ξυνάδα και Μαρία – Γεωργία Μιχαλάκα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.