Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Όλα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό

Όλα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό

Παράταση για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας πήρε η έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό, μετά την έκδοση της άδειας εκσκαφών και αντιστηρίξεων, καθώς ήδη διαμορφώνονται τα εργοταξιακά γραφεία της ΓΗΠΕΛ στον Ελαιώνα τα οποία θα αποτελούν το κέντρο επιχειρήσεων του γηπέδου, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Ατομικό πρόγραμμα για Βύντρα, Σιμάο και Ντέιβιντ.

89

Παράταση για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας πήρε η έναρξη των εργασιών στον Βοτανικό, μετά την έκδοση της άδειας εκσκαφών και αντιστηρίξεων, καθώς ήδη διαμορφώνονται τα εργοταξιακά γραφεία της ΓΗΠΕΛ στον Ελαιώνα τα οποία θα αποτελούν το κέντρο επιχειρήσεων του γηπέδου, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Χρονικά προηγείται λοιπόν η παράδοση του εργοταξίου στο Βοτανικό από το Δήμο Αθηναίων στον Παναθηναϊκό που θα γίνει με την επίσημη υπογραφή του πρωτοκόλλου εγκατάστασης για την έναρξη των εργασιών εκσκαφών, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας από το Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος θα επιστρέψει από το εξωτερικό στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Από την πλευρά τους, στην ΠΑΕ είναι έτοιμοι με την υπογραφή του πρωτοκόλλου, να ξεκινήσουν τις εργασίες παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων.

Στο μεταξύ, το επιτελείο του γηπέδου δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και παρακολουθεί την κινητικότητα που υπάρχει στο ΥΠΕΧΩΔΕ για τις υπόλοιπες απαραίτητες εγκρίσεις, που είναι απαραίτητες προκειμένου να εκδοθεί η άδεια ανοδομής, ώστε να ξεκινήσει η ανέγερση του γηπέδου.

Η ΠΑΕ, πάντως, συνεργάζεται άψογα με το επιτελείο του Υπουργού Γιώργου Σουφλιά και τους Γ.Γ. κ. Κατσιγιάννη και κ. Μπαλτά με τους οποίους υπάρχει συνεχή επαφή για τα θέματα αδειοδότησης του γηπέδου.

Μάλιστα ο κ. Κατσιγιάννης επιμελείται προσωπικά την υπόθεση για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο Βοτανικό, μεταξύ των οποίων είναι η διαπλάτυνση των οδών Αγ. Αννης και Αγ. Πολυκάρπου αντίστοιχα, που περιβάλλουν το χώρο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Ατομικό για τρεις

Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΟΦΗ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Οι Βύντρα, Σιμάο και Ντέιβιντ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ το απόγευμα ο Μάτος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο πρώτος, πάντως, όπως και ο Σαριέγκι είναι τιμωρημένοι ενόψει ΟΦΗ. Κατά τ άλλα, το πρωί οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε ομάδες που εναλλάξ έκαναν ασκήσεις στα τελειώματα και έπαιζαν δίτερμα.

Το απόγευμα η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και εναλλάξ έπαιξαν δίτερμα έξι εναντίον έξι με περιορισμούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies