Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτό που προέκυψε από τις συναντήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού με τους συνεργάτες του είναι πως την Παρασκευή θα γίνει το πολυαναμενώμενο ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του ισπανού τεχνικού. Τον Μάιο η φιέστα... - Έτοιμοι «Πάτσα» - Μπελούτσι για τον Αστέρα
Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτό που προέκυψε από τις συναντήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού με τους συνεργάτες του είναι πως την Παρασκευή θα γίνει το πολυαναμενώμενο ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του ισπανού τεχνικού.
Στο μεταξύ, τον Μάιο, μετά τον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον προκριθεί ο Ολυμπιακός, θα γίνει τελικά η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος σε φιλικό που θα γίνει στο «Καραϊσκάκη» στο οποίο επίσης θα τιμηθούν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».