Κανονικά το Campionato, τα έσοδα στους σεισμόπληκτους
Φαίνεται πως οι παράγοντες της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα από τους περίπου 200 νεκρούς που άφησαν πίσω τους οι φονικοί σεισμοί της Δευτέρας και αποφάσισαν την κανονική διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Serie A και Serie B. Πάντως, μερικές από τις ομάδες που έχουν ευαισθητοποιηθεί από τις καταστροφές, όπως οι Ρόμα, Μίλαν, Ιντερ, Φιορεντίνα και Γιουβέντους ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν τα έσοδα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους στις οικογένειες των θυμάτων.
Φαίνεται πως οι παράγοντες της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα από τους περίπου 200 νεκρούς που άφησαν πίσω τους οι φονικοί σεισμοί της Δευτέρας.
Ολοι οι αγώνες της Serie A, Serie B και τα πρωταθλήματα νέων θα διεξαχθούν κανονικά. Η μοναδική ένδειξη σεβασμού στα συγκεκριμένα παιχνίδια θα είναι τα μαύρα περιβραχιόνια που θα φοράνε οι παίκτες των ομάδων και η ενός λεπτού σιγή που θα κρατηθεί πριν από την έναρξη τους.
Μερικές από τις ομάδες που έχουν ευαισθητοποιηθεί από τις καταστροφές, είναι οι Ρόμα, Μίλαν, Ιντερ, Φιορεντίνα και Γιουβέντους που θα διαθέσουν τα έσοδα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους στις οικογένειες των θυμάτων.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».