Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης της Εθνικής ομάδας με το Ισραήλ στο Παγκρήτιο στάδιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και λόγω της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων που αναμένεται, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τα μέτρα που θα παρθούν. Σχετικά με τα εναπομείναντα εισιτήρια, θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως εξαντλήσεως στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπως επίσης από τις 10:00 έως τις 15:00 στα εκδοτήρια στην πλατεία Ελευθερίας, στην πλατεία Λεόντων και στο Bowling Center.
Ενόψει του αγώνα της Τετάρτης τηςΕθνικής ομάδας με το Ισραήλ στο Παγκρήτιο στάδιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και λόγω της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων που αναμένεται, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τα μέτρα που θα παρθούν.
Συγκεκριμένα:
1. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18:30.
2. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο, δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του.
3. Γύρω από το Παγκρήτιο Στάδιο θα τεθούν σε εφαρμογή τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας Ηρακλείου και ως εκ τούτου η πρόσβαση στο γήπεδο είναι αδύνατη με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Καλούνται οι φίλαθλοι να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
4. Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου από όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων.
5. Κατά την προσέλευση των θεατών στο γήπεδο και την είσοδό τους σε αυτό, θα διενεργηθούν έλεγχοι από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.
Σχετικά τώρα με τα εισιτήρια, τα εναπομείναντα θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως εξαντλήσεως στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπως επίσης από τις 10:00 έως τις 15:00 στα εκδοτήρια στην πλατεία Ελευθερίας, στην πλατεία Λεόντων και στο Bowling Center. Υπενθυμίζεται ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.