Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ισραήλ, Ντρορ Καστάν, εκφράστηκε με άκρως κολακευτικά σχόλια για την Εθνική Ελλάδας στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. «Απέναντί μας θα έχουμε την ομάδα που πήρε το EURO 2004, που έλαβε μέρος στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και που τώρα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου » τόνισε χαρακτηριστικά.
Οπροπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ισραήλ, Ντρορ Καστάν, εκφράστηκε με άκρως κολακευτικά σχόλια για την Εθνική Ελλάδας στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.
«Απέναντί μας θα έχουμε την ομάδα που πήρε το EURO 2004, που έλαβε μέρος στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και που τώρα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και διεκδικεί την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Είναι μια ομάδα την οποία αντιμετωπίζουμε με πολύ σεβασμό» είπε αρχικά ο Καστάν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα:
«Είδαμε σε βίντεο το παιχνίδι του Σαββάτου, τα καλά και τα κακά στοιχεία, τα δικά μας, αλλά και του αντιπάλου και τα αναλύσαμε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και ελπίζουμε η κατάσταση να είναι το ίδιο ευχάριστη και μετά το αυριανό παιχνίδι».
Για τη σύνθεση που σκέφτεται να παρατάξει δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα: «Έχω στο μυαλό μου την ενδεκάδα, αλλά απομένει ακόμα μια μέρα μέχρι το παιχνίδι. Δεν έχουμε μπροστά μας ένα φιλικό ή ένα ματς προετοιμασίας, για να κάνουμε πολλές αλλαγές».
Για την κατάσταση του Αλμπερμαν (ήταν κι αυτός παρών στη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν μίλησε), ο οποίος τραυματίστηκε από συμπαίκτη του στην προπόνηση της Δευτέρας και, λόγω της διάσεισης που υπέστη, πήγε μία μέρα μετά στο Ηράκλειο, είπε:
«Μίλησα μαζί του και με διαβεβαίωσε ότι είναι απόλυτα εντάξει».
Επίσης αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον πάγκο του Ισραήλ: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εχω συμβόλαιο και συνεχίζω κανονικά στην εθνική».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.