Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Ο Βιτόλο πήγε στην προπόνηση του Αρη και ελπίζει σε συντομότερη επιστροφή

Ο Βιτόλο πήγε στην προπόνηση του Αρη και ελπίζει σε συντομότερη επιστροφή

Τη διάθεση να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στις εκδηλώσεις της ομάδας, μετά την επέμβαση που έκανε στο ζυγωματικό, φανέρωσε στη διάρκεια της προπόνησης του Αρη ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (χαλαρό τρέξιμο) και δεν αποκλείεται να προλάβει τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.

102

Τη διάθεση να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στις εκδηλώσεις της ομάδας, μετά την επέμβαση που έκανε στο ζυγωματικό, φανέρωσε στη διάρκεια της προπόνησης του Αρη ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (χαλαρό τρέξιμο) και δεν αποκλείεται να προλάβει τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.

Θεραπεία συνέχισε την Πέμπτη ο Τιάγκο Ζεντίλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πάρα πολύ δύσκολο να προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Απόντες από την εντός έδρας αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής θα είναι ακόμη ο επίσης τραυματίας Αλεχάντρο Λέμπο και ο τιμωρημένος Μιχάλης Σηφάκης.

Επιστρέφει, όμως, ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies