Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Θ.Πάγκαλου

Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Θ.Πάγκαλου

Nέες επιθέσεις με γκαζάκια σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Στο στόχαστρο των δραστών μπήκαν το πολιτικό γραφείο του Θ.Πάγκαλου, διαμέρισμα όπου μένει η κόρη του, καθώς και το λογιστήριο της εφημερίδας «Ριζοσπάστης». Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

30

Nέες επιθέσεις με γκαζάκια σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιους μηχανισμούς στον 2ο όροφο κτιρίου της οδού Πειραιώς από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Πάγκαλου, στην οικία της κόρης του και στην οδό Σόλωνος, έξω από το λογιστήριο της εφημερίδας «Ριζοσπάστης».

Και στις τρεις περιπτώσεις προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ οι πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν, σβήστηκαν έγκαιρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σχόλιο του Ευ.Αντώναρου

Αναφερόμενος στις επιθέσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε: «Οι άνανδρες εμπρηστικές επιθέσεις στα γραφεία του Ριζοσπάστη, στο πολιτικό γραφείο του Θ.Πάγκαλου καθώς και σε οικία, έχουν ως στόχο την ίδια τη Δημοκρατία. Για αυτό και απέναντί τους έχουν την ηχηρή, καθολική και απερίφραστη καταδίκη των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο