Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Η «Σέχτα Επαναστατών» ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στον Κορυδαλλό

Η «Σέχτα Επαναστατών» ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στον Κορυδαλλό

H πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» αναλαμβάνει την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού. Στο σύντομο κείμενο της προκήρυξης η οργάνωση στοχοποιεί ουσιαστικά κάθε αστυνομικό και προαναγγέλλει συνέχεια στα χτυπήματά της.

30

H πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» αναλαμβάνει την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.

Αγνωστος τηλεφώνησε στον ΔΟΛ ενημερώνοντας ότι υπάρχει προκήρυξη για το χτύπημα στο Νεκροταφείο Π.Φαλήρου, όπου έχει ταφεί ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στο φύλλο των Νέων που κυκλοφορεί την Πέμπτη.

Στο σύντομο κείμενο η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση στοχοποιεί ουσιαστικά κάθε αστυνομικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα κάθε μπάτσος πρέπει να γνωρίζει πως ίσως να είναι ο επόμενος στόχος».

Παράλληλα, προαναγγέλει συνέχεια στα χτυπήματά της. «Το οργανωμένο αντάρτικο πόλης είναι ο μόνος δρόμος των επαναστατικών δυνάμεων για την ανατροπή», αναφέρουν οι συντάκτες του κειμένου.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:

Ύστερα από τηλεφώνημα σε εφημερίδα και σχετική ειδοποίηση προς την Ελληνική Αστυνομία, βρέθηκε CD στο οποίο περιέχεται προκήρυξη οργάνωσης με την επωνυμία «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» η οποία αναλαμβάνει την πρόσφατη επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο