Μετά την αποχώρησή της από τη Formula 1 και το κλείσιμο του 2008 με ζημία 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Honda θα αποσύρει τις εργοστασιακές της ομάδες από διάφορα πρωταθλήματα μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, το πρόγραμμα της εταιρείας στο MotoGP θα πρέπει να θεωρείται ασφαλές.
Δεν έχουμε λάβει τελικές αποφάσεις ακόμα, αλλά εξετάζουμε το ενδεχόμενο αποχώρησης [από διάφορες μορφές αγώνων]. Δεν έχουμε σχέδια να αποχωρήσουμε από το MotoGP είπε ο Akemi Ando, εκπρόσωπος της εταιρείας.
Η Honda ενδέχεται να αποχωρήσει από διάφορα πρωταθλήματα Motocross μή Enduro ανά τον κόσμο, καθώς και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Μοτοσικλετών, που περιλαμβάνει τον εξαιρετικά δημοφιλή στην Ιαπωνία αγώνα των 8 Ωρών της Suzuka.