Αλλαγές και… περικοπές στο πινγκ πονγκ
Χώρισαν οι δρόμοι του Νίκου Κωστόπουλου με την Εθνική ομάδα ανδρών του πιγκ πογκ, ύστερα από απόφαση της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Το συμβόλαιο του πρώην αρχιπροπονητή έληξε το 2008, αλλά αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να κάνει περικοπές στις δαπάνες που αφορούν την εθνική ομάδα, πρότεινε ένα συγκεκριμένο ποσό στον Νίκο Κωστόπουλο, αλλά δε βρέθηκε η «χρυσή» τομή για αυτό και προέκυψε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
89
Χώρισαν οι δρόμοι του Νίκου Κωστόπουλου με την Εθνική ομάδα ανδρών του πιγκ πογκ, ύστερα από απόφαση της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Το συμβόλαιο του πρώην αρχιπροπονητή έληξε το 2008, αλλά αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να κάνει περικοπές στις δαπάνες που αφορούν την εθνική ομάδα, πρότεινε ένα συγκεκριμένο ποσό στον Νίκο Κωστόπουλο, αλλά δε βρέθηκε η «χρυσή» τομή για αυτό και προέκυψε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η διοίκηση αναζητά τον νέο προπονητή στην εσωτερική αγορά, ήδη έχει κάνει ορισμένες βολιδοσκοπήσεις και συνεχίζει τις επαφές.
Ολοκληρώθηκε, επίσης, η μεγάλη διαδρομή του 38άχρονου Ντανιέλ Τσιόκα με την Εθνική ομάδα. Ομοσπονδία και αθλητής αποφάσισαν από κοινού να διακόψουν τη συνεργασία τους, ωστόσο ο δεύτερος θα συνεχίσει να προπονείται κανονικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μια που αγωνίζεται σε συλλογικό επίπεδο με την ιταλική Μπρέσια.
Παράλληλα αποφάσιστηκε να αλλάξει και ο ρόλος του Κρεάνγκα στην εθνική ομάδα. Υστερα και από απαίτηση του 37άχρονου πρωταθλητή θα παίρνει μέρος κυρίως στα ατομικά αγωνίσματα των μεγάλων διοργανώσεων και θα ενισχύει την εθνική ομάδα όποτε κρίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη, π.χ. αν η Ελλάδα δίνει κρίσιμα ματς ή για άνοδο κατηγορίας ή για την παραμονή.
Πιθανώς να υπάρξει σημαντική αλλαγή και στην εθνική ομάδα των γυναικών, καθώς η Μαρία Μοίρου ενδέχεται να σταματήσει για προσωπικούς λόγους. Η ομοσπονδία έχει ζητήσει από την 32άχρονη πρωταθλήτριά μας να γνωστοποιήσει όσο γίνεται πιο σύντομα τις προθέσεις της.
Τέλος, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανανέωσε το συμβόλαιο του ομοσπονδιακού τεχνικού των γυναικών Γιώργου Καρύτσα, ωστόσο το αν θα διατηρηθεί στο ίδιο πόστο θα ξεκαθαρίσει μόλις συμπληρωθεί ξανά το δίδυμο των προπονητών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442