Τη δική του ομάδα Καρτ δημιούργησε, σε συνεργασία με την εταιρεία Birel, ο Robert Kubica. Ο Πολωνός οδηγός της BMW Sauber F1 έκανε δοκιμές με το Καρτ που θα φέρει το όνομά του και θα συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση της ομάδας που δεν θα περιοριστεί στο Πολωνικό, αλλά θα επεκταθεί και στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καρτ.
Είχα την επιθυμία να συμμετάσχω ενεργά στον κόσμο των Καρτ, του σπορ που μου επέτρεψε να πάρω το δρόμο που οδηγεί στη F1 και το οποίο ακόμα αγαπώ. Πάντα απολάμβανα να οδηγώ ένα Καρτ και ήταν διασκεδαστικό να αγωνίζεσαι, αφού είχε πολύ συναγωνισμό και όχι τόση πολιτική, είπε ο R. Kubica.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας